Events

Droomcafe Almere ‘De kunst van het kiezen’

Op 22 februari is er weer Droomcafé in Almere. Dit keer in samenwerking met ‘De kunst van het kiezen’ een inspirerend toneelstuk over keuzes maken. En ondersteund door Sam Coaching, leuke en effectieve hulp bij maken van keuzes.

Locatie: Café op 2, Stadhuisplein 2. Start programma 19.30 uur. Interesse? Vragen? Bezoek de facebook pagina van het event ‘De kunst van het kiezen’.

Maandag Sessie

Maandag 28 augustus houden we de eerste Maandag Sessie. Tijdens deze sessie zit team Droomcafe – Henk, Ruben en Robbin – voor je klaar. Jij bepaalt de richting van de sessie aan de hand van jouw hulpvraag. Een idee waarover je wil sparren? Sta je op een kruispunt of loop je vast? We heten je van harte welkom en tijdens deze Maandagsessie. Wel even boeken via ons reserveringssysteem

 

 

Droomcafe Zaandam, Gorinchem en Barcelona!

Droomcafe gaat op nog meer plekken mensen inspireren!

In Zaandam, Gorinchem en voor het eerst ook buiten Nederland, namelijk Barcelona, zijn mensen actief om Droomcafe’s op te zetten.

We zijn trots op de mooie mensen die dit aan het realiseren zijn en wensen hun veel succes toe met de ontwikkeling van de Droomcafe’s.

Ben je enthousiast om in een van deze plekken aan te haken? Laat het ons weten, dan brengen we je in contact.

Droomcafé Almere: 6 februari

6 februari 20u

Café op 2, Stadhuisplein 2, Almere

Info en aanmelden bij Sjors Frielink, info@bureaunieuw.nl

 

Versie 2

Volgende data: 3 april, 12 juni, 7 augustus, 2 oktober en 4 december.

 

Droomcafé Almere 14 maart

Op 14 maart is het volgende Droomcafé in Almere. Locatie: Café op 2, Stadhuisplein 2. Coaches verzamelen om 18u30, dromers zijn welkom vanaf 20u. Interesse? Vragen? Bezoek de facebook pagina over Droomcafé.

Droomcafé Almere 18 januari

Op 18 januari is alweer het tweede Droomcafé in Almere. Locatie: Café op 2, Stadhuisplein 2. Coaches verzamelen om 18u30, dromers zijn welkom vanaf 20u. Interesse? Vragen? Bezoek de facebook pagina over Droomcafé.